Haaruitval na chemo

Beste deelnemer,

Het merendeel van onze berichten gaat over de bijwerkingen van chemotherapie op de lange termijn. Daarom nu aandacht voor een directe bijwerking die mogelijk optreedt na chemotherapie: haaruitval.

Van de mensen waar het haar uitvalt, krijgt zo’n 65 procent van de mensen het haar terug met een verandering. Dik, krullend haar kan bijvoorbeeld na de chemo terugkomen als stijl, dun haar of heeft een andere krul.

Chemo CleanUp helpt je bij het aanpakken van dit vervelende probleem. Tijdens het gratis, online Live Event van dinsdag 30 maart 2021 vertellen we over de verschillende technieken die Chemo CleanUp inzet om de haargroei weer te stimuleren.

We nemen je vanaf 19.30 uur mee in de feiten van chemo na je behandeling. Wat doet chemo nog met en in je lijf en hoe zit het met je haargroei.

Daarnaast bespreken we ook neuropathie; een andere bijwerking van chemotherapie!

Tot slot vertellen we je graag meer over onze vernieuwde CleanUp trajecten die naar onze beleving veel meer aansluiten bij de wensen van onze cliënten.

Valt je haar uit of komt het anders terug na chemotherapie? Meld je dan aan voor het voor het event over haaruitval na chemo.


Vriendelijke groet
team Chemo CleanUp

* Onderstaande gegevens vragen we je zodat we je goed op de hoogte kunnen houden van dit evenement. We gebruiken je gegevens alleen voor onze eigen doeleinden en gaan hier uitermate vertrouwelijk mee om.
Laposta e-mailmarketing